AKTUALNO

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster za vse situacije

Na sliki so trije najbolj prodajani profesionalci. Nemška kompaktnost in dolgotrajnost z več kot 40-letno tradicijo proizvodnje in razvoja v nemškemu Albstadtu.

Dvižna košara Safelift in stopniščni goseničar Zonzini

Podjetje Plam d.o.o. iz Rogaške Slatine je prevzelo svoj novi komplet za varnejše in lažje delo tako v skladišču kot na terenu: dvižna košara za notranjo uporabo Safelift MA50 in stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid 300.

Stopniščni vzpejalnik A350 za selitveni servis

Selitveni servis Premik je prevzel novi stopniščni vzpenjalnik CargoMaster A350 s kapaciteto dviga 350 kg. Svojim strankam želijo ponuditi še bolj kakovostno storitev in nuditi enostavnejše premike težjih predmetov skozi stopnišča.

Ogrevalna tehnika dostavljena z Innolift

Podjetje Ika Žiri je prevzelo svoj novi samonakladalni viličar Innolift IXL500.1250. Dvig je dovolj visok tako za dostavno vozilo s kesonom kot za furgon h2 in h3 višine.

1000-kilogramski Innolift za Avtoprevozništvo Piškur

Podjetje Avtoprevozništvo Piškur je prevzelo svoj novi samonakladalni viličar Frendix Innolift IXL1000.1250. Viličar jim bo poenostavil manipulacijo težjih tovorov na terenu, kjer potrebujejo hiter in lasten naklad ali razklad tudi 1000 kg težkega tovora z dostavnega oziroma tovornega vozila. Nova

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster C141V za gimnazijo

Dostavili smo profesionalni nemški stopniščni vzpenjalnik AAT CargoMaster C141 Vario. Zelo okreten in hiter model nudi lahkotno in zanesljivo selitev predmetov do 140 kg skozi stopnišča.

Samonakladalni viličar Innolift: 1000 kg in pogon koles

Dostavljen je novi, popolnoma električni samonakladalni viličar Frendix Innolift EXL1000.1250 s 1000 kg nosilnosti, z električnim pomikom ter s funkcijo samodejnega dvigovanja in spuščanja viličarja.

Samonakladalni viličar Innolift 1000 kg in pogon koles

Dvižna košara za delo na višini znotraj

Zelo kakovostna švedska dvižna košara Safelift vas dvigne na 3,5 m, 5 m, ali 6 m delovne višine kar 280-krat z naloženimi 180 kg teže, z enim polnjenjem baterije. Poleg odlagalne površine za orodje boste lahko preko USB vtičnikov polnili tudi vaše električno orodje ali tablico.

Nadgradite vaše dostavno vozilo z Innolift

Samonakladalni viličar Innolift naredi vaše dostavno vozilo še mnogo bolj uporabno in odlično izkoriščeno: lastni naklad in razklad tovora do 1000 kg, brez, da je oprema za manipulacijo tovora fiksirana na dostavno vozilo.

Stopniščni vzpenjalnik za ceno dveh kavic na dan

Še vedno dostavljate peči, keramiko ali belo tehniko z ročnim vnosom skozi stopnišča? Na račun samo dveh kavic na dan vam ni potrebno škoditi vaši hrbtenici.

Hitra nadgradnja za vaše dostavno vozilo

Vaše dostavno vozilo je lahko še mnogo bolj uporabno s sistemom za hiter in samostojen naklad in razklad tovora pri strankah. Tako povečate produktivnost, pospešite dostave in pridobite nove prevoze, kjer je želja ali pogoj, da prevoznik samostojno tudi razloži ali naloži tovor.

Dvižna košara za notranjo uporabo

Za varno delo na višini uporabite dvižno košaro Safelift. Primerna je za notranjo uporabo, kjer vam bo koristila pri različnih vzdrževalnih delih, prazničnih okrasitvah, inventurah, montažah.

Dvižna košara za notranjo uporabo

Novi samodejni sistem naklona za Zonzini

Stopniščni goseničar Zonzini je odslej na voljo z novim sistemom za lažji prehod z roba stopnišča na etažo ter z etaže na stopnišče.

Delo na višini

Švedska dvižna košara Safelift bo učinkovito rešila vaše izzive višinskih vzdrževalnih del v skladiščih, trgovskih centrih in salonih.

Najmočnejši originalni samonakladalni viličar

Originalni samonakladalni viličar Frendix Innolift je na voljo tudi v močnejši izvedbi šasije in brez težav naloži ali razloži tovor težak tudi 1100 kg.

Najmočnejši originalni samonakladalni viličar

Zahtevna selitev?

Zahtevni prenosi težkih predmetov skozi stopnišča so preteklost. Selitev težjega kosa ali montažo peči, sefa, požarne omare in drugo, lahko opravite brez napora in brez tveganja.

Stopniščni goseničar

Cena samonakladalnega viličarja

Za ceno ene ali dveh kavic dnevno, boste opremili vaše dostavno vozilo (kombi furgon, kombi keson ali cerada) z vrhunsko dodatno logistično opremo in tako pokazali okolici in vašim strankam, da ste napredno podjetje, hkrati pa boste seveda razbremenili zaposlene in zmanjšali tveganje poškodb pri dvigovanju teže ali poškodb tovora.

Odlična alternativna nakladalni ploščadi

Stopniščni goseničar Zonzini Skipper 400

Z goseničarji Zonzini boste izboljšali svojo varnost, zagotovili manj bolniških odsotnosti in znatno nadgradili vaš poslovni ugled.

Stopniščni goseničar

Električni stopniščni vzpenjalnik AAT CargoMaster CC200

Delimo utrinek s testiranja električnega stopniščnega vzpenjalnika AAT CargoMaster CC200. Model na posnetku ima nosilnost 200 kg, naložen predmet pa lastno težo 230 kg.

Nadgradnja za dostavno vozilo, brez montaže

Delimo utrinek s testiranja električnega stopniščnega vzpenjalnika AAT CargoMaster CC200. Model na posnetku ima nosilnost 200 kg, naložen predmet pa lastno težo 230 kg.