AKTUALNO

Vabilo na Kmetijsko-obrtni sejem Komenda 2023

Vabljeni, da nas obiščete na Kmetijsko-obrtnem sejmu Komenda, ki bo potekal med 6.10.2023 in 8.10.2023, zunanji razstavni prostor Z-78 (asfalt).

Ogled proizvodnje stopniščnih vzpenjalnikov CargoMaster v Nemčiji

V nemškem mestecu Albstadt že več kot 40 let razvijajo in proizvajajo stopniščno tehniko za transport ljudi in tovora skozi stopnice. Na fotografijah si lahko ogledate, kako nastajajo sestavne komponente in proizvodnja stopniščnega vzpenjalnika CargoMaster.

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster z nosilcem za stavbno pohištvo

Nemški proizvajalec profesionalnih stopniščnih vzpenjalnikov CargoMaster, je ponudil nov in izboljšan dodatek: nastavek za stavbno pohištvo.

Samohodni samonakladalni viličar Innolift EL1000.1000 za Foto Mitja

Gorenjski podjetnik Mitja Smrdel s.p. je prevzel novi samohodni samonakladalni viličar Innolift s kapaciteto dviga 1000 kg.

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster za Henkel Maribor

Podjetje Henkel Storitve d.o.o. je prevzelo najhitrejši stopniščni vzpenjalnik z nosilnostjo 120 kg, CargoMaster C120 S.

Ročni skladiščni paletnik za Telma Trade

Trzinsko podjetje Telma Trade d.o.o. se je opremilo z novimi ročnimi skladiščnimi paletniki, ki imajo nosilnost 2500 kg.

Samonakladalni viličar za dostavo pelet za ogrevanje

Zagrebško podjetje Excellence Class d.o.o. prodaja in dostavlja pelete za ogrevanje. Za hitrejšo in cenejšo dostavo so se opremili s samonakladalnim viličarjem, Innolift IL1000.1000.

Samonakladalni viličar Innolift za frigo prevoze

Transportno podjetje Janko Godvajs s.p. je prevzelo svoj novi samonakladalni viličar Frendix Innolift IXL500.1250 za dostavo hlajenega in zamrznjenega tovora.

Viličar Innolift IM600.800 za Metro

Trgovsko podjetje Metro Hrvatska d.o.o. je prevzelo prva dva viličarja Frendix Innolift IM600.800 za izboljšanje svoje logistike.

Izobraževanje za poštno podjetje

Poštno podjetje je svoje zaposlene opremilo z novimi samonakladalnimi viličarji Frendix Innolift IM600.800 ter EL1000.1000.

Stopniščni vzpenjalnik za avtomate s prigrizki – SŽ ŽIP

Slovenske Železnice so prevzele svoj novi stopniščni vzpenjalnik, profesionalni AAT CargoMaster C400.

1000-kilogramski Innolift za PS Group

Prevozno podjetje PS GROUP je pričelo uporabljati svoj novi samonakladalni viličar, zmogljivi Innolift IXL1000.1250.

Samonakladalni viličar IS600.700 za izsuševanje objektov

Podjetje Dehumida je prevzelo najnižji samonakladalni viličar Innolift IS600.700. Viličar nudi 600 kg dviga in se povzpne v osebna dostavna vozila.

Samonakladalni viličar IL1000.1000 za dostavo keramike

Hrvaško podjetje Aroma Global 3 d.o.o. je kupilo novi samonakladalni viličar Innolift 1000.1000. Ta model jim nudi dvig 1000 kg teže na 1000 mm višine.

Innolift dostavlja transportne trakove

Innolift dostavlja transportne trakove

Podjetju Alkor smo predali novi samonakladalni viličar Innolift IXL500.1250. Z viličarjem bodo na terenu lažje in hitreje dostavili razstavljene transportne trakove za proizvodne obrate.

Innolift dostavlja transportne trakove

Dvižna ploščad Safelift za inštalacije Benda

Podjetje Benjamin Benda Vratnik s.p. je prevzelo svojo novo dvižno ploščad za notranjo uporabo, švedski Safelift MA50.

Stopniščni goseničar Zonzini za Letral d.o.o.

Podjetje Letral d.o.o. iz Slovenske Bistrice je prevzelo svoj novi stopniščni goseničar Zonzini Domino Stabilized 400, trenutno najboljši model na našemu trgu.

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster C400 za Gorenje d.o.o.

Gorenje doo; stopniščni vzpenjalnik

Podjetje Gorenje d.o.o. je prevzelo svoj novi, zelo zmogljivi stopniščni vzpenjalnik CargoMaster C400.

Gorenje doo; stopniščni vzpenjalnik

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster A350 in toplotna tehnika

Podjetje Hlajenje in ogrevanje Hot je prevzelo svoj novi profesionalni stopniščni vzpenjalnik CargoMaster A350.

Električni paletni viličar za skladišče

Podjetje Selografika d.o.o. je prevzelo svoj novi električni paletni viličar za lažjo manipulacijo materiala v njihovi tiskarni.

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster A350 in ogrevalna tehnika

V podjetju Instalacije Marcen d.o.o. so se razveselili nove pridobitve v podjetju za lažje in hitrejše dobave ogrevalne tehnike: stopniščni vzpenjalnik CargoMaster A350.

Innolift dostavlja sode točenega piva Kozel

Samonakladalne viličarje Innolift pri podjetju Petlja d.o.o. že nekaj let uporabljajo za lažje dostave sodov točenega piva Kozel.

Prvi stopniščni goseničar Zonzini za poštno podjetje IPPS d.o.o.

Invalidsko podjetje Pošte Slovenije IPPS je prevzelo svoj novi stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid 300.

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster za vse situacije

Na sliki so trije najbolj prodajani profesionalci. Nemška kompaktnost in dolgotrajnost z več kot 40-letno tradicijo proizvodnje in razvoja v nemškemu Albstadtu.

Dvižna ploščad Safelift in stopniščni goseničar Zonzini

Podjetje Plam d.o.o. iz Rogaške Slatine je prevzelo svoj novi komplet za varnejše in lažje delo tako v skladišču kot na terenu: dvižna ploščad za notranjo uporabo Safelift MA50 in stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid 300.

Stopniščni vzpejalnik A350 za selitveni servis

Selitveni servis Premik je prevzel novi stopniščni vzpenjalnik CargoMaster A350 s kapaciteto dviga 350 kg. Svojim strankam želijo ponuditi še bolj kakovostno storitev in nuditi enostavnejše premike težjih predmetov skozi stopnišča.

Ogrevalna tehnika dostavljena z Innolift

Podjetje Ika Žiri je prevzelo svoj novi samonakladalni viličar Innolift IXL500.1250. Dvig je dovolj visok tako za dostavno vozilo s kesonom kot za furgon h2 in h3 višine.

1000-kilogramski Innolift za Avtoprevozništvo Piškur

Podjetje Avtoprevozništvo Piškur je prevzelo svoj novi samonakladalni viličar Frendix Innolift IXL1000.1250. Viličar jim bo poenostavil manipulacijo težjih tovorov na terenu, kjer potrebujejo hiter in lasten naklad ali razklad tudi 1000 kg težkega tovora z dostavnega oziroma tovornega vozila. 

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster C141V za gimnazijo

Dostavili smo profesionalni nemški stopniščni vzpenjalnik AAT CargoMaster C141 Vario. Zelo okreten in hiter model nudi lahkotno in zanesljivo selitev predmetov do 140 kg skozi stopnišča.

Samonakladalni viličar Innolift: 1000 kg in pogon koles

Samonakladalni viličar Innolift 1000 kg in pogon koles

Dostavljen je novi, popolnoma električni samonakladalni viličar Frendix Innolift EXL1000.1250 s 1000 kg nosilnosti, z električnim pomikom ter s funkcijo samodejnega dvigovanja in spuščanja viličarja.

Samonakladalni viličar Innolift 1000 kg in pogon koles

Dvižna ploščad za delo na višini znotraj

Zelo kakovostna švedska dvižna ploščad Safelift vas dvigne na 3,5 m, 5 m, ali 6 m delovne višine kar 280-krat z naloženimi 180 kg teže, z enim polnjenjem baterije. Poleg odlagalne površine za orodje boste lahko preko USB vtičnikov polnili tudi vaše električno orodje ali tablico.

Nadgradite vaše dostavno vozilo z Innolift

Samonakladalni viličar Innolift naredi vaše dostavno vozilo še mnogo bolj uporabno in odlično izkoriščeno: lastni naklad in razklad tovora do 1000 kg, brez, da je oprema za manipulacijo tovora fiksirana na dostavno vozilo.

Stopniščni vzpenjalnik za ceno dveh kavic na dan

Še vedno dostavljate peči, keramiko ali belo tehniko z ročnim vnosom skozi stopnišča? Na račun samo dveh kavic na dan vam ni potrebno škoditi vaši hrbtenici.

Dvižna ploščad za notranjo uporabo

Dvižna košara za notranjo uporabo

Za varno delo na višini uporabite dvižno ploščad Safelift. Primerna je za notranjo uporabo, kjer vam bo koristila pri različnih vzdrževalnih delih, prazničnih okrasitvah, inventurah, montažah.

Dvižna košara za notranjo uporabo