Še vedno ročno nosite stavbno pohištvo skozi stopnice na montažo?

Vgrajujete kakovostna okna in vrata v objekte, imate vrhunski team za brezhibno montažo stavbnega pohištva – ampak vsa okna in vrata skozi stopnice pri strankah nosite fizično? Tak način dela odpira možnost za poškodbo stavbnega pohištva med prenosom in poškodbo vaše hrbtenice.

Do popolnoma profesionalnega poteka dela vam manjka le še enako vrhunski nemški stopniščni vzpenjalnik AAT CargoMaster.

Novi stopniščni vzpenjalnik CargoMaster bo za vas opremljen z dodatnimi nosilci za stavbno pohištvo, ki bodo popolnoma izničili možnost poškodbe med transportom do končne lokacije v objektu. Nosilci so premični in tudi hitro odstranljivi, da boste stopniščni vzpenjalnik uporabili še za prenos drugega tovora skozi stopnice, na primer bele tehnike, pohištva ali orodja.

Na fotografijah vidite stopniščni vzpenjalnik AAT CargoMaster CC200 z 200 KG nosilnosti, z dodatno povišanimi in nastavljivimi ročaji, z večjo poklopno tovorno ploščo ter s premičnimi nosilci za okna in vrata; ta dodatek je tudi v celoti odstranljiv v nekaj sekundah.

Pokličite nas in opišite, kako sedaj poteka vaše delo, skupaj bomo našli najboljšo rešitev, ki bo rešila vaš problem kakovostno in dolgotrajno.