Samonakladalni viličar Innolift je odlična alternativa dvižni nakladalni ploščadi

Za naklad in razklad tovora pri strankah, kjer ni hitre in ugodne možnosti pridobitve viličarja, obstaja že nekaj let odlična rešitev, ki prihaja iz Finske – samonakladalni viličar Innolift. Viličar se s pomočjo dvosmernega hidravličnega sistema in drsnih podpornih nog sam naloži v vozilo in ga skupaj s tovorom odpeljete v dostavnemu vozilu. Izgubite najmanj uporabne nosilnosti vašega dostavnega vozila, oziroma kadar viličarja ne potrebujete, ga pustite v skladišču in na voljo imate vso uporabno nosilnost.

Nakladalna ploščad je na dostavnemu vozilu vedno, viličar pa le, ko ga potrebujete

Ravno to je bistvena prednost, ki jo samonakladalni viličar nudi: popolna prilagodljivost. Nakladalna ploščad za kombi je vedno pritrjena na vozilo, tudi, ko je ne potrebujete. Samonakladalni viličar Innolift pa na vozilo ni montiran, ampak je samostojen pripomoček. V primeru, da imate več dostavnih vozil, tako ni več razloga, da na vsa vozila montirate hidravlično nakladalno ploščad, ampak je dovolj manjše število viličarjev, ki čakajo v skladišču na tista vozila, ki bodo na dostavi potrebovala lasten naklad ali razklad palet.

Samonakladalni viličar Innolift naredi sam, nakladalna ploščad potrebuje še paletnik

Innolift združuje lastnosti dveh produktov: nakladalna ploščad in paletnik vam skupaj omogočata naklad in premik palete, na vozilu torej potrebujete dva dodatna produkta, s tem izgubite več nosilnosti. Innolift vam medtem služi tako za premik palet izven vozila, kot za naklad palete v vozilo in za premik palete v vozilu. Na vašemu dostavnemu vozilu imate le en produkt in s tem vaše dostavno vozilo izgubi občutno manj uporabne nosilnosti.

Nakladalna ploščad v 3,5t kombi ne dvigne 1000 kg, Innolift brez težav

Samonakladalni viličar Innolift na vaše dostavno vozilo s skupno nosilnostjo 3,5t dvigne neverjetnih 1000 kg teže, idealno za podjetja, ki dostavljajo bankomate, sefe, težje peči, gradbeni material, pelete za ogrevanje in ostalo. Na voljo sta dva različna modela, Innolift brez pogona koles ima lastno težo 245 kg, Innolift s pogonom koles pa 350 kg. Za večino dostavnih vozil to pomeni, da ste skupaj z viličarjem in tovorom ravno na največji dovoljeni nosilnosti. Nakladalna ploščad za kombi ima medtem največjo nosilnost 750 kg z dodatno ojačitvijo šasije. Z viličarjem Innolift vaše vozilo ohranite v originalnem stanju.

Frendix Innolift
manipulacija tovora

Nakladalna ploščad za kombi vam v skladišču ne nudi pomoči, tudi skladiščni paletni viličar ne na vozilu, Innolift pa pokrije vse potrebe po manipulaciji tovora

Samonakladalni viličar Innolift z nosilnostjo 1000 kg in s pogonom koles nadomesti tudi skladiščni paletni viličar, saj ga zapeljete v skladišče in eno tono težko paleto v primeru pogona pomikate le s pritiskom na gumb. Zagotovo najbolj optimalna opcija za manjša podjetja: nakup le enega produkta vam nadomesti: nakladalno ploščad za kombi in skladiščni paletni viličar.

Play Video
VAS ZANIMA BREZPLAČNA PREDSTAVITEV?

KONTAKTIRAJTE NAS