Medicinska oprema enostavno dostavljena z viličarjem Frendix Innolift

Ste dobavitelj medicinske opreme in imate problem z raztovarjanjem večjih naprav v bolnišnicah, ker tam ni viličarjev? Plačujete dodatne osebe za mučno raztovarjanje in tvegate poškodbo izredno dragih medicinskih naprav?

Vaša rešitev je samonakladalni paletni viličar Frendix Innolift. Z viličarjem boste sami varno in enostavno natovorili medicinsko opremo in jo brez zapletov tudi raztovorili ob dostavi v bolnišnico. Viličar Frendix Innolift se samodejno naloži v dostavno vozilo, da ga lahko odpeljete s seboj na dostavo. Frendix Innolift ima kakovostna poliuretanska kolesa, ki ne puščajo sledi, zato boste vašo medicinsko opremo ne samo raztovorili, ampak enostavno dostavili tudi na končno lokacijo v objekt. Modeli z dobrimi 600 KG kapacitete dviga so široki le 760 mm, da lahko z viličarjem pridete tudi skozi običajna notranja vrata.

Na fotografijah je prikazano natovarjanje medicinske naprave za rehabilitacijo, z viličarjem Frendix Innolift stranka sedaj preprosto naloži napravo v dostavno vozilo in brez dodatnih stroškov in zapletov, hitro in enostavno dostavi na končno lokacijo v bolnišnico. In najbolj pomembno: brez tveganja za nastanek dragih poškodb.