SAMONAKLADALNI VILIČAR - FRENDIX INNOLIFT

Že več kot 25 let se originalni finski samonakladalni viličar Frendix Innolift skupaj s tovorom sam naloži v dostavno vozilo in vam nudi samostojen naklad/razklad tovora, kjerkoli. Na vozilo ni fiksiran, zato je en viličar uporaben na več vozilih, prikolicah ali v skladišču. Odvzame najmanj (ali nič) uporabne nosilnosti vozila, hkrati nudi največji dvig za dostavna vozila skupne mase do 3,5t – dvigne tudi 1000 kg, edini produkt na trgu. Država proizvajalka: Finska, EU. CE certifikat (Conformitè Europëenne).

Nosilnost: 300 kg
Višina dviga: 800 mm
Za osebne dostavnike, furgon H1, H2

Financiranje že za 105,17€ / mesec

Nosilnost: 600 kg
Višina dviga: 700 mm
Za osebne dostavnike

Financiranje že za 120,88€ / mesec

Nosilnost: 600 kg
Višina dviga: 800 mm
Za furgon H1, H2, H3

Financiranje že za 120,99€ / mesec

Nosilnost: 1000 kg
Višina dviga: 800 mm
Za furgon H1, H2

Financiranje že za 190,05€ / mesec

Nosilnost: 600 kg
Višina dviga: 1000 mm
Za furgon H2, H3

Financiranje že za 126,89€ / mesec

Nosilnost: 500 kg
Višina dviga: 1250 mm
Za keson, furgon H2, H3

Financiranje že za 131,63€ / mesec

Nosilnost: 1000 kg
Višina dviga: 1000 mm
Za furgon H2, H3

Financiranje že za 190,05€ / mesec

Nosilnost: 1000 kg
Višina dviga: 1250 mm
Za keson, furgon H2, H3

Financiranje že za 192,99€ / mesec

Nosilnost: 400 kg
Višina dviga: 1400 mm
Za keson, tovornjak, furgon H3

Financiranje že za 153,13€ / mesec

Nosilnost: 1000 kg
Višina dviga: 1000 mm
Za furgon H2, H3

Financiranje že za 252,34€ / mesec

Nosilnost: 1000 kg
Višina dviga: 1250 mm
Za keson, furgon H3

Financiranje že za 260,03€ / mesec

ODLIKUJE NAS

Poprodajna podpora

Poprodajna
podpora

Takojšnja servisna odzivnost

Vsi rezervni deli na zalogi

Samonakladalni viličar Frendix Innolift že skoraj 30 let na Finskem razvija in proizvaja finski proizvajalec FRENDIX OY, izumitelj samonakladalnega paletnega viličarja. Njihova zaprisega je najboljša kakovost, dolgotrajnost produkta in izbrani najboljši evropski proizvajalci sestavnih komponent. Originalni samonakladalni viličar Frendix Innolift odlikuje dokazana zanesljivost, varna uporaba viličarja in močna poprodajna podpora. To potrjujejo številne odlične reference širom sveta ter certifikati: CE deklaracija, direktiva 2006/42/EC, EN 3691-5, EN 1175-1.

VIDEO PREDSTAVITEV

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je glavna prednost viličarja Innolift?

Prilagodljivost

Innolift v eno napravo združuje paletnik in nakladalno ploščad, montirano na vozilo. Innolift ima vgrajen dvosmerni dvižni mehanizem, pomične podporne noge in se tako sam naloži v dostavno vozilo. Ker na vozilo ni pritrjen ga lahko uporabljate na raličnih vozilih, na prikolicah in v skladišču.

Koliko nosilnosti Innolift odvzame vozilu?

Najmanj ali nič

Frendix Oy pozornost namenja najmanjši izgubi nosilnosti in prostora v vozilu. Vsi Innolift modeli so glede na nosilnost lahki. V primerjavi z dvižnimi ploščadmi Innolift ni pritrjen na nobeno vozilo: kadar Innolifta ne potrebujete, ga pustite v skladišču in vaše vozilo ima polno nosilnost.

Ali Innolift odvzame veliko prostora v kombiju?

Samo 35 cm globine

Innolift je v vozilu parkiran pod paleto, ohišje viličarja meri v globino 35 cm, skupno z vilicami 155 cm. Innolift torej lahko s paleto (po dolžini) naložite pri stranskih vratih in jih zaprete.

Lastništvo in vzdrževanje Innolifta?

Zelo ugodno

Innolift je proizveden na Finskem, sestavljajo ga izbrane evropske, kakovostne komponente. Težav z okvarami ni. Vgrajen je klasičen 44 Ah 12V Excide Excell akumulator, ki ga sicer uporabljamo tudi v manjših mestnih vozilih.

Ali z Innolift lahko zapeljemo tudi v notranje prostore?

Kolesa iz poliuretana

Innolift ima poliuretanska kolesa od proizvajalca Blickle. Poliuretan je dovolj trden za dolgotrajno uporabo in dovolj prožen, da na notranjih talnih površinah ne pušča sledi; vožnja s kolesi Blickle je tiha in absorbira manjše anomalije na talnih površinah.

Naš kombi ima zadaj stopnico, je to ovira?

Aluminijasta podlaga

V primeru globlje stopnice ali zunanje kljuke za prikolico, uporabljamo snemljivo aluminijasto podlago, ki omogoča, da se Innolif pomakne bolj ven iz vozila – tako se pomakne mimo odbijača, kljuke ipd. Aluminijasta podlaga je nastavljiva po višini.

Ali Innolift lahko pade iz vozila ob nakladu / razkladu?

Ne more

Innolift se na robu vozila zaustavi z gumijastimi blokadami, zato vam iz vozila ob pravilnem ravnanju ne more pasti. V vilicah ima vgrajene uteži, da lahko tudi brez tovora viličar naložite v vozilo.

Je za Innolift potrebno katerokoli dovoljenje za uporabo?

Ni potrebno

Ne potrebujete homologacije za vozilo, A-testa ali izpita za viličar. Innolift lahko uporabljate prosto in tako brez dodatnih stroškov.