K-servis d.o.o. in samonakladalni viličar Frendix Innolift

Grosupeljsko podjetje Kovinastroj servis d.o.o. že dlje časa pri svojih dostavah in montažah uporablja finski samonakladalni viličar Frendix Innolift, model IL600.1000. Innolift jim nudi lasten, hiter in varen razklad ter naklad tovora na terenu pri strankah – viličar se skupaj s tovorom naloži v dostavno vozilo: odvzame le 180 kg nosilnosti in 350 mm prostora, ko je med vožnjo nepremično parkiran pod paleto.

Gospod Sebastjan Brlan tako opisuje njihovo izkušnje z Innoliftom:

Kovinastroj servis d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z dobavo in montažo profesionalne opreme za kuhinje. Aparati in kuhinjski elementi so veliki in težki, kar povzroči velik nakladalni problem. Odkar uporabljamo viličar Innolift, na terenu potrebujem pol manj osebja za dostavo in montažo. Kar pa vemo da je delavec najdražji strošek. Tako da se z investicijo vložek v samonakladalni viličar Frendix Innolift kaj hitro povrne. Še najbolj pomembno pa je, da se občutno zmanjšajo skrbi za zdravje delavcev, saj z viličarjem Innolift prihranimo fizični napor. Ravno tako nam pride prav v skladišču, ko pride špediter brez nakladalne ploščadi in viličar uporabimo na njihovem vozilu. Investicija, ki se povrne.

Bistvena prednost samonakladalnega viličarja Innolift je ravno popolna prilagodljivost: viličar lahko za naklad in razklad uporabljate med različnimi vozili, prikolicami ali v skladišču, saj Innolift na vozilo ni pritrjen. Finski proizvajalec že 25 let viličar redno izpopolnjuje – danes zato izgubite najmanj uporabne nosilnosti vašega dostavnega vozila in najmanj prostora v vozilu: na vozilu imate namreč le eno napravo za lasten naklad in razklad tovora. Kadar potrebujete prazno vozilo ter celotno možno uporabno nosilnost vozila, viličar Innolift enostavno pustite v skladišču.

Na voljo so različni modeli, najmanjši model Innolift za osebne dostavnike, dva modela za nižje ali višje furgone, ter še višji Innolift za kombije s cerado, višje furgone ter tovornjake. Kapaciteta dviga: 500 kg, 600 kg ali kar 1000 kg.

Opremite vaša dostavna vozila s finskim samonakladalnim viličarjem Innolift – vaša logistika bo bolj enostavna, hitra ter varna. Pri strankah boste tudi vi poželi veliko pozornosti ter občudovanja nad vašo napredno opremo, posledično vam bo to zagotovo prineslo odlična priporočila in nove stranke.

INLIFT d.o.o., www.inlift.si, +386 40 509 709, info@inlift.si