Selitveni voziček Multi Trolley

Dolgi predmeti kot so vrata in okna, kuhinjski elementi, pohištvo, solarni paneli: za takšno logistiko sta potrebni dve osebi. Vendar obstaja rešitev, švedski voziček za enostavne selitve, Multi Trolley.

Voziček Multi Trolley ima kapaciteto nosilnosti 250 KG in je zasnovan tako, da lahko le ena oseba premika pohištvo in različne dolge elemente. Multi Trolley ima namreč premične in odstranljive vertikalne palice, ki služijo za naslon vseh elementov. Nanj lahko natovorite težka okna in vrata, radiatorje, pulte, mize, tudi solarne panele, ogledala in stekla – karkoli sedaj nosita dve osebi, lahko z Multi Trolley pelje ena oseba.

Na voljo izvedba Standard in nekoliko širši model Worker. V obeh primerih so vertikalne palice nastavljive in tudi odstranljive, da voziček v vozilu zasede le malo prostora.

Multi Trolley je proizveden na Švedskem. Kompaktna in lahka šasija, kakovostna gumirana kolesa z zavorami ter premične in odstranljive vertikalne palice, ki so oblečene v gumo, da vaš tovor ne bo poškodovan. Selitveni voziček Multi Trolley ima 12-mesečno garancijo.

voziček za selitev pohištva

Multi Trolley Standard 6.0: 495,00 EUR + DDV

Dolžina 78 cm
Širina 42 cm
Višina 76 cm
Skupna lastna teža 12 KG
Nosilnost 250 KG

Selitveni voziček

Multi Trolley Worker: 530,00 EUR + DDV

Dolžina 78 cm
Širina 52 cm
Višina 76 cm
Skupna lastna teža 16 KG
Nosilnost 250 KG