SAMONAKLADALNI VILIČAR

Frendix Innolift IXL500.1250

Dostavno vozilo pripelje tovor do stranke, kjer ni viličarjev: KAKO HITRO IN ENOSTAVNO RAZLOŽITI ALI NALOŽITI TOVOR? Optimalna rešitev je samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT, ki ga vi s seboj pripeljete v dostavnemu vozilu. Viličar se sam v nekaj sekundah razloži iz dostavnega vozila in tako tudi vaš tovor. Varno, učinkovito, hitro – ena oseba z eno napravo samostojno na dostavi.

Samodejno natovarjanje viličarja v dostavno vozilo

Originalni samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT ima vgrajen zanesljivi dvosmerni hidravlični sistem Rexroth Bosch ter pomične podporne noge s kolesci in gumenimi blokadami. To omogoča, da se viličar INNOLIFT pripelje do dostavnega vozila, kjer dvignete tovor in viličar pomaknete povsem do roba dostavnega vozila. Tovor nato odložite v dostavno vozilo in INNOLIFT se takoj prične dvigovati v vozilo. Premične podporne noge umaknete izpod vozila in nadaljujete z dvigom viličarja, dokler se ne zaustavi na višini palete v vozilu. Sedaj le še dvignete vilice in tovor ter INNOLIFT pomaknete v dostavno vozilo. INNOLIFT je nato v vozilu nepremično parkiran pod paleto in dvignjen s koles, ohišje viličarja odvzame le 35 mm globine. Tudi če v vozilu nimate 350 mm globine prostora za samonakladalni viličar INNOLIFT, imamo rešitev.

Samodejno raztovarjanje viličarja iz dostavnega vozila

Samonakladalni viličar INNOLIFT v dostavnemu vozilu pripeljete do roba notranjega dna tovornega prostora. Brez skrbi, viličar na robu vozila vedno zaustavijo gumene blokade. Sedaj vilice spustite popolnoma na tla in tako se ohišje viličarja nekoliko dvigne. Pomične podporne noge izvlečete ven in pričnete s pomikom vilic, da se viličar prične spuščati z vozila na tla. Preden se dotaknete tal, pomične podporne noge vrnete nazaj pod vozilo, viličar postavite na tla in dvignete vilice ter tovor.

Frendix INNOLIFT nudi popolno prilagodljivost

Samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT ni montiran na dostavno vozilo, kar vam omogoča: uporabo enega viličarja na več dostavnih vozilih, na prikolici ali v skladišču. Viličar INNOLIFT lahko v dostavno vozilo furgon naložite tako pri zadnjih kot pri stranskih vratih. Na dostavno vozilo s kesonom oziroma ponjavo, lahko INNOLIFT naložite s katerekoli strani kesona in ga pustite parkiranega kjerkoli. Kadar potrebujete celotno razpoložljivo nosilnost vašega dostavnega vozila, INNOLIFT preprosto pustite v skladišču. Viličar INNOLIFT lahko uporabljate tudi v dostavnih vozilih s hladnim režimom.

Za lahka gospodarska dostavna vozila furgon in šasija: H2, H3 in dostavno vozilo šasija - keson/ponjava

Citroen Jumper, Fiat Ducato, Ford Transit, Iveco Daily, Maxus Deliver 9, Mercedes Sprinter, Nissan NV300, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Master, Volkswagen Crafter.

samonakladalni vilicar frendix innolift IXL500-1250

Tehnični podatki

Tehnični podatki

IXL500.1250

Kapaciteta dviga

500 Kg

Lastna teža z baterijo

206 Kg

Višina dviga

1250 mm

Višina naklada palete

1150 mm

Center obremenitve

600 mm

Skupna najnižja višina

1650 mm

Skupna najvišja višina

2775 mm

Širina šasije

790 mm

Skupna dolžina

1520 mm

Dimenzija vilic

1170 * 540 mm

Dolžina ohišja

350 mm

Obračalni krog

1090 mm

Električni dvig / spust vilic

DA

Dvižni elektromotor

0,8 kW Mahle

Hidravlični sistem

Rexroth Bosch

Kolesa spredaj

75 * 60, poliuretan

Kolesa zadaj

100 * 40, poliuretan

Baterija

50 Ah 12V AGM

Prikaz stanja baterije

LCD

Primeri uporabe

Zbirni prevoz, hitre dostave z dostavnimi vozili, pobiranje blaga za nadaljnji prevoz, hitra pošta, dostava sefov in bankomatov, prodaja in dostava keramike, dostava vreč s cementom, catering, gostinska oprema, peči, hladilne omare, sadje in zelenjava, dostava pekarskih izdelkov, dostava tiskovin, dostava pelet in drv za ogrevanje, dostava peči in zalogovnikov, naklad in razklad električnih strojev, dostava tiskalnih naprav, dostava medicinske opreme in zdravil.

Financiranje že za 131,63€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.