Transport gostinske opreme z vozičkom DemTruk

Za dostavo in montažo kavnih aparatov, konvektomatov in peči potrebujete dve osebi, če še ne uporabljate transportnih vozičkov DemTruk. Snemljiva plošča se z naloženim kavomatom namreč sname z ogrodja in zapelje v vozilo, saj ima plošča majhna koleščka za pomik v vozilo. Ogrodje vozička zložite in pospravite v vozilo. Tako imate brez napora v vozilu vaš aparat in voziček, ki zavzame zelo malo prostora.

Različni modeli vozičkov DemTruk

Vsi zložljivi transportni vozički DemTruk imajo zložljivo ogrodje in snemljivo nakladalno ploščo, ki je nastavljiva tudi po višini. Na voljo so različne dimenzije nakladalnih platform, 700 x 600 mm, 1000 x 600 mm in 1200 x 600 mm. Na voljo so pnevmatska kolesa ali polna guma. Kompaktni in dolgotrajni, enostavni za uporabo.

Za različna osebna in dostavna vozila

Ker imajo vsi zložljivi transportni vozički DemTruk nastavljivo višino nakladalne plošče, so zato primerni tudi za različna vozila. Osebne karavane, suv, osebne dostavnike, kombije in prikolice. Nastavljiva višina od 700 mm do 940 mm bo primerna tudi za vaše vozilo. Plošča se tudi zlahka potegne iz vozila in s premišljenimi vodili enostavno zatakne nazaj na ogrodje vozička, kolesa vozička so pri tem zablokirana z mehansko zavoro.

Iz skladišča do montaže pri stranki brez napora in dvigovanja teže

Transportni vozički DemTruk imajo dovolj velika kolesa, da boste z naloženim konvektomatom lahko peljali po vseh površinah zunaj ali v prostoru. Nastavljiva višina nakladalne plošče vam omogoča tudi lažjo montažo, saj z nastavljivo višino pridete na višino gostinskega pulta in tako konvektomat, kavomat ali peč le prestavite na pult, brez nepotrebnega dvigovanja. Z DemTruk dostavo in montažo gostinskega aparata lahko opravi le ena oseba, hitro, varno in brez nevarnosti poškodb zaposlenega ali gostinske opreme.

VAS ZANIMA BREZPLAČNA PREDSTAVITEV?

KONTAKTIRAJTE NAS