STOPNIŠČNI GOSENIČAR

Zonzini Domino Plasmoid Stabilized 400

Vrhunski italijanski stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid 400 bo vaš transport skozi stopnišča povsem razbremenil: stopniščni goseničar se samodejno pomika skozi stopnice. Celotno težo vašega tovora premika sam, vi skrbite le za upravljanje preko joystick ročice. Samodejno prilagajanje naklona tovorne plošče in zanesljiva stabilnost na stopnicah vam bo omogočilo zares enostavne premika tovora skozi stopnice. Modeli Stabilized imajo še dodatna pogonska kolesa in program za enostaven prehod v naklon.

Pomik skozi stopnice

Vsaka gumirana gosenica ima svoj elektromotor, zato goseničar preprosto pomikate v vse smeri. Joystick ročica omogoča izredno natančne in počasne premike, kjer ni veliko prostora. Gosenici sta nedrseči in ne poškodujeta notranjih talnih oblog. Stopniščni goseničar lahko sredi stopnišča tudi ustavite ali spremenite smer.

Stabilizacijski program STABILIZED

Dve dodatni kolesi z električnim pomikom stopniščnega goseničarja se sprožita pri prehodu s stopnišča na etažo in vam samodejno uravnavata prehod goseničarja iz naklona v ravno pozicijo na tleh. Obratno, ko se z etaže spuščate na stopnice, program zazna konec tal pod gosenicami in goseničar samodejno zaustavi ter počaka, da vi sprožite stabilizacijski kolesi, ki goseničar postavita v naklon za nadaljevanje s spustom po stopnicah. Vedno se hkrati z aktivacijo stabilizacijskih koles, tudi naklon tovorne plošče hkrati samodejno prilagaja.

Tovorna plošča s samodejnim prilagajanjem naklona

Samodejno prilagajanje tovorne plošče olajša prehode z etaže na stopnišče in s stopnišča na etažo. Stopniščni goseničar Zonzini sam skrbi za varen naklon tovora, da ohranite stabilnost in se pomikate varno. Tovorna plošča bo tako vedno v skoraj horizontali poziciji – idealno za prenos tiskalnih naprav in ostalega tovora, kjer nagibanje ni zaželeno. Kadarkoli lahko preklopite tudi v Ročni režim in sami prilagajate naklon tovorne plošče.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Domino Stabilized 400

Kapaciteta dviga

400 Kg

Dolžina

950 mm

Širina

536 mm

Najmanjša višina

1142 mm

Tovorna plošča (š * d)

500*620 mm

Razširjena plošča (š * d)

800*620 mm

Teža brez baterije

79 Kg

Teža stand. baterije

17 Kg

Teža Lithium baterije

6 Kg

Hitrost

10 s / meter

Standardna baterija

500 stopnic

Lithium baterija

1500 stopnic

Delovna površina

Obrat 360 stopinj

Zaščita

IP54

Standardna oprema

Samodejni polnilec, zatezni trak, standardni paket baterij, standardna tovorna plošča

Številni dodatki

Vaš stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid je lahko opremljen tako, da bo idealen ravno za vaš tovor: razširljiva tovorna plošča za tovor večjih dimenzij, razširljiva tovorna plošča za tiskalne naprave z izvlečnima klančninama za pomik tiskalnega stroja na tovorno ploščo, nastavek za stavbno pohištvo, tovorna plošča s kolesi za vožnjo po ravnih tleh, platforma s kolesi za hitrejšo vožnjo po ravnih tleh in z manjšim naklonom za direkten vzpon goseničarja s platforme na prvo stopnico, platforma na kolesih s povečanim naklonom za vzpon goseničarja v dostavno vozilo ali za dvig goseničarja pri montažah vašega tovora, dodatna hrbtna kolesa za vožnjo stopniščnega goseničarja na hrbtišču – za pomik goseničarja in tovora v nižjih dostavnih vozilih, aluminijasta klančina za vzpon v dostavno vozilo, dodatna Lithium baterija, 12V pretvornik za polnjenje baterije v dostavnemu vozilu.

Primeri uporabe

Pralni stroji, sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki, sefi, gostinska oprema, peči, konvektomati, kavni aparati, vakuum stroji, pohištvo, plinske jeklenke, škatle, paketi, vreče, tiskalniki, kopirni stroji, orodja, keramika, lepila, cement, kosi betona, raztreseni tovor v zabojih.

Financiranje že za 262,54€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.