STOPNIŠČNI GOSENIČAR
ZA INVALIDSKI VOZIČEK

Domino People Plasmoid Stabilized

Prevoz osebe na vozičku skozi stopnice zahteva občutek varnosti, zanesljivosti in popolnega nadzora nad pomikanjem. Vrhunski italijanski stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid People s stabilizacijskim programom vam bo omogočil ravno to. Osebo na vozičku boste skozi stopnice popeljali varno in zanesljivo.

Pomik skozi stopnice

Vsaka gumirana gosenica ima svoj elektromotor, zato goseničar preprosto pomikate v vse smeri. Joystick ročica omogoča izredno natančne in počasne premike, kjer ni veliko prostora. Gosenici sta nedrseči in ne poškodujeta notranjih talnih oblog. Stopniščni goseničar lahko sredi stopnišča tudi ustavite ali spremenite smer.

Stabilizacijski program STABILIZED

Dve dodatni kolesi z električnim pomikom stopniščnega goseničarja se sprožita pri prehodu s stopnišča na etažo in vam samodejno uravnavata prehod goseničarja iz naklona v ravno pozicijo na tleh. Obratno, ko se z etaže spuščate na stopnice, program zazna konec tal pod gosenicami in goseničar samodejno zaustavi ter počaka, da vi sprožite stabilizacijski kolesi, ki goseničar postavita v naklon za nadaljevanje s spustom po stopnicah. Vedno se hkrati z aktivacijo stabilizacijskih koles, tudi naklon plošče hkrati samodejno prilagaja.

Plošča za voziček s samodejnim prilagajanjem naklona

Samodejno prilagajanje plošče za parkiranje vozička olajša prehode z etaže na stopnišče in s stopnišča na etažo. Stopniščni goseničar Zonzini sam skrbi za varen naklon plošče, da ohranite stabilnost in se pomikate varno. Plošča bo tako vedno v skoraj horizontali poziciji – rahlo nagnjena nazaj bo osebi na vozičku zagotovila občutek varnosti in dobre preglednosti nad dogajanjem.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Domino People 400

Kapaciteta dviga

400 Kg

Dolžina

950 mm

Širina

536 mm

Najmanjša višina

1142 mm

Tovorna plošča (š * d)

500*620 mm

Razširjena plošča (š * d)

800*620 mm

Teža brez baterije

114 Kg

Teža stand. baterije

17 Kg

Teža Lithium baterije

6 Kg

Hitrost

10 s / meter

Standardna baterija

500 stopnic

Lithium baterija

1500 stopnic

Delovna površina

Obrat 360 stopinj

Zaščita

IP54

Standardna oprema

Samodejni polnilec, zatezni trak, standardni paket baterij, standardna tovorna plošča

Ravno pravšnja oprema

Plošča za voziček je opremljena s kolesci za vožnjo po ravnih tleh med stopnišči. Tako se boste pomikali hitreje in varčevali električno energijo v bateriji le za pomik skozi stopnice. Plošča ima tudi izvlečni klančini, da lahko varno in brez napora osebo z vozičkom zapeljete na ploščo ali s plošče. Na voljo sta tudi pretvornik 12V za polnjenje baterije v vozilu ter zelo zmogljiva Lithium baterija.

Primeri uporabe

Prevoz osebe na vozičku skozi stopnice. Standardna tovorna plošča je primerna za širino večino vozičkov, vendar lahko izberete tudi individualno dimenzijo tovorne plošče.

Financiranje že za 291,77€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.