STOPNIŠČNI GOSENIČAR

Zonzini Buddy Plasmoid 150

Stopniščni goseničar Buddy je hibrid med stopniščnim vzpenjalnikom in stopniščnim goseničarjem. Odličen sistem za hitre dostave tovora skozi stopnice do 150 kg teže. Hitro pomikanje skozi stopnišče je mogoče s spuščenimi ali s privzdignjenimi gosenicami – skozi še tako zavito stopnišče.

Pomik skozi stopnice

Tovorna plošča ima na spodnjemu delu kolesca za vožnjo brez napora izven stopnic. Na ravnemu delu stopnišča boste Zonzini Buddy peljali s spuščenimi gosenicami. V zavitih delih stopnišča boste gosenice dvignili oziroma zaprli in brez težav premagali še tako ozek konus stopnišča. Privzdignjene gosenice vam omogočajo pomik tudi povsem v notranjem robu konusa stopnic, saj gosenica pleza po robovih stopnic in ne potrebuje površine spodnje stopnice za vzpon ali spust.

Tovorna plošča s kolesci

Tovorna plošča ima na spodnjemu delu kolesca za vožnjo po ravnih tleh. Tako boste vso težo prepustili napravi tudi izven stopnišč.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Buddy 150

Kapaciteta dviga

150 kg

Globina

591 mm

Širina

579 mm

Tovorna plošča (š * d)

348 *455 mm

Najmanjša skupna višina

1202 mm

Teža brez baterije

55 Kg

Teža baterije

11 Kg

Največja skupna višina

1920 mm

Hitrost

47 stopnic/minuta

Baterija

24V 20 Ah, gel

Doseg

400 stopnic

Delovna površina

S tovorom 60*60 cm se obrnemo na 80*80 cm prostora

Zaščita

IP54

Standardna oprema

Samodejni polnilec, pritrdilni trak, paket baterij, tovorna plošča

Vse v eni napravi

Zonzini Buddy združuje: voziček za vožnjo po ravnih tleh, stopniščni goseničar za pomik skozi stopnice, sistem gosenic za uporabo tudi kot stopniščni vzpenjalnik.

Primeri uporabe

Pralni stroji, sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki, manjši sefi, gostinska oprema, peči, konvektomati, kavni aparati, vakuum stroji, pohištvo, plinske jeklenke, škatle, paketi, vreče, tiskalniki, kopirni stroji, orodja.

Financiranje že za 148,28€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.