STOPNIŠČNI GOSENIČAR

Zonzini Buddy Lift Plasmoid 150

Samonakladalni stopniščni goseničar Buddy Lift je hibrid med stopniščnim vzpenjalnikom in stopniščnim goseničarjem. Odličen sistem za hitre dostave tovora skozi stopnice do 150 kg teže. Hitro pomikanje skozi stopnišče je mogoče s spuščenimi ali s privzdignjenimi gosenicami – skozi še tako zavito stopnišče.

Pomik skozi stopnice

Tovorna plošča ima na spodnjemu delu kolesca za vožnjo brez napora izven stopnic. Na ravnemu delu stopnišča boste Zonzini Buddy Lift peljali s spuščenimi gosenicami. V zavitih delih stopnišča boste gosenice dvignili oziroma zaprli in brez težav premagali še tako ozek konus stopnišča. Privzdignjene gosenice, v kombinaciji z električnim višinskim pomikom tovorne plošče, vam omogočajo pomik tudi povsem v notranjem robu konusa stopnic, saj gosenica pleza po robovih stopnic in ne potrebuje površine spodnje stopnice za vzpon ali spust. Električna tovorna plošča tovor dvigne na 62 cm višine ter vam tako zmanjša potrebno delovno površino za obrat na stopnicah ali v ozkih hodnikih.

Električno pomična tovorna plošča in samonakladalni sistem

Električno pomična tovorna plošča
in samonakladalni sistem

Stopniščni goseničar Zonzini Buddy Lift je opremljen z električno višinsko pomično tovorno ploščo. Dostavljeni aparat boste pri stranki dvignili na 62 cm višine in ga tako odložili na pult ali lažje zaključili montažo na steno objekta. Tovorna plošča omogoča tudi samodejni dvig v dostavno vozilo: tovor in Buddy Lift se samodejno naložita v vaš kombi ter prav tako razložita iz dostavnega vozila pri stranki. Dostavo boste z Zonzini Buddy Lift opravili popolnoma samostojno, od naklada v dostavno vozilo do zaključka vnosa pri stranki v objektu.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Buddy Lift 150

Kapaciteta dviga

150 kg

Globina

599 mm

Širina

579 mm

Tovorna plošča (š * d)

348 *455 mm

Najmanjša skupna višina

1202 mm

Teža brez baterije

72 Kg

Teža baterije

11 Kg

Največja skupna višina

1920 mm

Hitrost

47 stopnic/minuta

Baterija

24V 20 Ah, gel

Doseg

400 stopnic

Delovna površina

S tovorom 60*60 cm se obrnemo na 80*80 cm prostora

Zaščita

IP54

Standardna oprema

Samodejni polnilec, pritrdilni trak, paket baterij, tovorna plošča

Vse v eni napravi

Zonzini Buddy Lift združuje: voziček za vožnjo po ravnih tleh, stopniščni goseničar za pomik skozi stopnice, sistem gosenic za uporabo tudi kot stopniščni vzpenjalnik, dvižna naprava za dvig tovora na želeno višino do 62 cm višine, samodejni naklad tovora in goseničarja v vozilo.

Primeri uporabe

Pralni stroji, sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki, manjši sefi, gostinska oprema, peči, konvektomati, kavni aparati, vakuum stroji, pohištvo, plinske jeklenke, škatle, paketi, vreče, tiskalniki, kopirni stroji, orodja.

Financiranje že za 169,53€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.