SAMONAKLADALNI VILIČAR

Frendix Innolift IV300.800

Dostavno vozilo pripelje tovor do stranke, kjer ni viličarjev: KAKO HITRO IN ENOSTAVNO RAZLOŽITI ALI NALOŽITI TOVOR? Optimalna rešitev je samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT, ki ga vi s seboj pripeljete v dostavnemu vozilu. Viličar se sam v nekaj sekundah razloži iz dostavnega vozila in tako tudi vaš tovor. Varno, učinkovito, hitro – ena oseba z eno napravo samostojno na dostavi.

Samodejno natovarjanje viličarja v dostavno vozilo

Originalni samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT ima vgrajen zanesljivi dvosmerni hidravlični sistem Rexroth Bosch ter pomične podporne noge s kolesci in gumenimi blokadami. To omogoča, da se viličar INNOLIFT pripelje do dostavnega vozila, kjer dvignete tovor in viličar pomaknete povsem do roba dostavnega vozila. Tovor nato odložite v dostavno vozilo in INNOLIFT se takoj prične dvigovati v vozilo. Premične podporne noge umaknete izpod vozila in nadaljujete z dvigom viličarja, dokler se ne zaustavi na višini palete v vozilu. Sedaj le še dvignete vilice in tovor ter INNOLIFT pomaknete v dostavno vozilo. INNOLIFT je nato v vozilu nepremično parkiran pod paleto in dvignjen s koles, ohišje viličarja odvzame le 35 mm globine. Tudi če v vozilu nimate 350 mm globine prostora za samonakladalni viličar INNOLIFT, imamo rešitev.

Samodejno raztovarjanje viličarja iz dostavnega vozila

Samonakladalni viličar INNOLIFT v dostavnemu vozilu pripeljete do roba notranjega dna tovornega prostora. Brez skrbi, viličar na robu vozila vedno zaustavijo gumene blokade. Sedaj vilice spustite popolnoma na tla in tako se ohišje viličarja nekoliko dvigne. Pomične podporne noge izvlečete ven in pričnete s pomikom vilic, da se viličar prične spuščati z vozila na tla. Preden se dotaknete tal, pomične podporne noge vrnete nazaj pod vozilo, viličar postavite na tla in dvignete vilice ter tovor.

Frendix INNOLIFT nudi popolno prilagodljivost

Samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT ni montiran na dostavno vozilo, kar vam omogoča: uporabo enega viličarja na več dostavnih vozilih, na prikolici ali v skladišču. Viličar INNOLIFT lahko v dostavno vozilo furgon naložite tako pri zadnjih kot pri stranskih vratih. Na dostavno vozilo s kesonom oziroma ponjavo, lahko INNOLIFT naložite s katerekoli strani kesona in ga pustite parkiranega kjerkoli. Kadar potrebujete celotno razpoložljivo nosilnost vašega dostavnega vozila, INNOLIFT preprosto pustite v skladišču. Viličar INNOLIFT lahko uporabljate tudi v dostavnih vozilih s hladnim režimom.

Za lahka gospodarska dostavna vozila furgon, prednji pogon: H1, H3, H3 ter osebno dostavno vozilo, daljša šasija

Citroen Jumpy, Citroen Jumper, Fiat Scudo, Fiat Talento, Fiat Ducato, Ford Transit Courier, Ford Transit Custom, Ford Transit, Maxus e-Deliver, Maxus Deliver 9, Mercedes Citan, Mercedes Sprinter, Nissan NV200, Nissan NV 300, Peugeot Partner, Peugeot Rifter, Peugeot Boxer, Renault Kangoo, Renault Trafic, Renault Master, Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter.

samonakladalni viličar innolift

Tehnični podatki

Tehnični podatki

IV300.800

Kapaciteta dviga

300 Kg

Lastna teža

103 Kg

Višina dviga

800 mm

Višina naklada palete

700 mm

Center obremenitve

600 mm

Skupna najnižja višina

1080 mm

Skupna najvišja višina

1080 mm

Širina šasije

710 mm

Skupna dolžina

1520 mm + 90 mm vitel

Dimenzija vilic

1170 * 540 mm

Dolžina ohišja

350 mm + 90 mm vitel

Obračalni krog

1120 mm

Električni dvig / spust vilic

NE

Ročni dvig/spust vilic

DA

Kolesa spredaj

75 * 32, poliuretan

Kolesa zadaj

100 * 40, poliuretan

Primeri uporabe

Zbirni prevoz, hitre dostave z dostavnimi vozili, pobiranje blaga za nadaljnji prevoz, hitra pošta, dostava sefov in bankomatov, prodaja in dostava keramike, dostava vreč s cementom, dostava pelet in drv za ogrevanje, dostava peči in zalogovnikov, dostava pekarskih izdelkov, naklad in razklad električnih strojev, dostava tiskalnih naprav.

Financiranje že za 105,17 € / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.