SAMONAKLADALNI VILIČAR

Frendix Innolift ERT1000.1250

Se vaša dostava nadaljuje tudi tam, kjer se asfalt, beton in tlakovci končajo? Finski proizvajalec FREDNIX OY je razvil novi, terenski samonakladalni viličar INNOLIFT ERT1000.1250. Viličar vam nudi samodejni dvig viličarja in 1000 KG težkega tovora v vozilo, da viličar odpeljete s seboj na dostavo. Viličar in tovor nato pri stranki raztovorite in nadaljujete vožnjo z viličarjem s pogonskim kolesom. Terenska izvedba nudi tudi 80 mm oddaljenosti od tal in gumirana kolesa fi-20 za vožnjo izven urejenih površin.

Samodejno natovarjanje viličarja v dostavno vozilo

Originalni samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT ima vgrajen zanesljivi dvosmerni hidravlični sistem Rexroth Bosch ter pomične podporne noge s kolesci in gumenimi blokadami. To omogoča, da se viličar INNOLIFT pripelje do dostavnega vozila, kjer dvignete tovor in viličar pomaknete povsem do roba dostavnega vozila. Tovor nato odložite v dostavno vozilo in INNOLIFT se takoj prične dvigovati v vozilo. Premične podporne noge umaknete izpod vozila in nadaljujete z dvigom viličarja, dokler se ne zaustavi na višini palete v vozilu. Sedaj le še dvignete vilice in tovor ter INNOLIFT pomaknete v dostavno vozilo. INNOLIFT je nato v vozilu nepremično parkiran pod paleto in dvignjen s koles.

Daljinsko upravljanje za lahkoten pomik v vozilo in nazaj iz vozila

Terenski mobilni viličar Frendix Innolift ERT nudi edinstveno rešitev: električni kolesci za pomik viličarja v vozilo, ko je viličar že dvignjen na keson in je pogonsko kolo v zraku. Tukaj viličar varno, enostavno in popolnoma brez napora zapeljete v vozilo z daljinskim upravljanjem. Prav tako se ob raztovarjanju viličarja in tovora, z daljinskim upravljanjem pomaknete dovolj ven iz vozila, da se viličar nato raztovori sam. Brez skrbi – viličar ima vgrajene mehanske blokade in zavoro, da se vedno varno zastavi, ko preide rob kesona dostavnega vozila.

Samodejno raztovarjanje viličarja iz dostavnega vozila

Samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT v dostavnemu vozilu pripeljete do roba notranjega dna tovornega prostora. Brez skrbi, viličar na robu vozila vedno zaustavijo gumene blokade. Z daljinskim upravljanjem nato viličar zapeljete skozi rob vozila, viličar se bo pravočasno varno zaustavil. Sedaj vilice spustite popolnoma na tla in tako se ohišje viličarja nekoliko dvigne. Pomične podporne noge izvlečete ven in pričnete s pomikom vilic, da se viličar prične spuščati z vozila na tla. Preden se dotaknete tal, pomične podporne noge vrnete nazaj pod vozilo, viličar postavite na tla in dvignete vilice ter tovor.

Frendix INNOLIFT nudi popolno prilagodljivost

Samonakladalni viličar Frendix INNOLIFT ni montiran na dostavno vozilo, kar vam omogoča: uporabo enega viličarja na več dostavnih vozilih, na prikolici ali v skladišču. Viličar INNOLIFT lahko v dostavno vozilo furgon naložite tako pri zadnjih kot pri stranskih vratih. Na dostavno vozilo s kesonom oziroma ponjavo, lahko INNOLIFT naložite s katerekoli strani kesona in ga pustite parkiranega kjerkoli. Kadar potrebujete celotno razpoložljivo nosilnost vašega dostavnega vozila, INNOLIFT preprosto pustite v skladišču. Viličar INNOLIFT lahko uporabljate tudi v dostavnih vozilih s hladnim režimom.

Za lahka gospodarska dostavna vozila s šasijo.

Citroen Jumper, Fiat Ducato, Ford Transit, Iveco Daily, MAN TGE, Mercedes Sprinter, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Master, Volkswagen Crafter.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

ERT1000.1250

Kapaciteta dviga

1000 Kg

Lastna teža z baterijo

410 Kg

Višina dviga

1250 mm

Višina naklada palete

1150 mm

Center obremenitve

600 mm

Skupna najnižja višina

1745 mm

Skupna najvišja višina

2815 mm

Širina šasije

1350 mm

Skupna dolžina

1595 mm

Dimenzija vilic

1160 * 540 * 60 mm

Dolžina ohišja

575 mm

Obračalni krog

1420 mm

Električni dvig / spust vilic

DA

Dvižni elektromotor

0,8 kW Mahle

Pogonski elektromotor

0,65 kW

Elektromotor za potisk v vozilo

16 W

Hidravlični sistem

Rexroth Bosch

Kolesa spredaj

200 * 80, guma

Kolesa zadaj

200 * 80, guma

Baterija

2 x 36 Ah 24V, AGM

Polnilec

24V 8A

Prikaz stanja baterije

LCD

Primeri uporabe

Dostava gradbenega materiala, dostava drv, dostava pelet za ogrevanje, dostava lesnih sekancev in drobljencev, dostava kamnitih izdelkov, dostava nagrobnih kamnov, dostava keramike, dostava betonskih tlakovcev za dvorišča, dostava granitnih kock za trge, dostava kamnitih uteži za zastave, dostava bankomatov, dostava večjih požarnih omar in sefov, dostava tudi skozi utrjen pesek in neraven teren.

Financiranje že za 260,03€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.