STOPNIŠČNI GOSENIČAR - ZONZINI

Italijanski stopniščni goseničar Zonzini se popolnoma avtomatizirano pomika skozi stopnišča, vso težo zanesljivo nosi sam, vi ga le upravljate z joystick ročico. Zelo priporočljivo za težke obremenitve, nerodne ali delikatne predmete. Na voljo so različne nosilnosti ter različni dodatki za stavbno pohištvo, profesionalne fotokopirne stroje, težke peči, sefe in drugo. Platforma s kolesi za hitro vožnjo po ravnem, aluminijasta klančina za vzpon v dostavno vozilo in različne nakladalne plošče zaključijo celoto. Zonzini Srl proizvaja v Italiji, že več kot 40 let. Država proizvajalka: Italija, CE (Conformite Europeenne).

Domino Plasmoid

Tovor horizontalno

Financiranje že za 202,97€ / mesec

Skipper Plasmoid

Tovor v naklonu

Financiranje že za 221,21€ / mesec

VIDEO PREDSTAVITEV

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je glavna prednost goseničarja Zonzini?

Najlažja selitev

Samodejno pomikanje skozi stopnišča s pomočjo gosenic, vsa teža je na goseničarju, vi ga le upravljate. Model Domino Automatic nudi edinstveno horizontalno pozicijo ves čas selitve, zato je ta izbira zelo primerna za profesionalne kopirne stroje ipd.

Ali gumirane gosenice lahko poškodujejo stopnice?

Gosenice so mehke

Protizdrsne gosenice so iz trpežne mehke gume, ki nudi zanesljiv oprijem in ne poškoduje stopnic. Vsaka gosenica je zaradi svoje dolžine vedno na dveh oziroma treh stopnicah in tako se teža tovora enakomerno porazdeli.

Ali je upravljanje z goseničarjem zahtevno?

Enostavno in varno

Delovanje goseničarja Zonzini je avtomatizirano. Vsaka gosenica ima svoj električen motor. Tako gosenici delujeta med seboj neodvisno in posledično goseničar na tak način tudi zavija. Goseničar upravljate preko Joystick ročice, vso težo nosi goseničar Zonzini sam.

Lahko Goseničar Zonzini uporabljamo na zavitih stopniščih?

Lahko, goseničar zavija sam

V kolikor zavito stopnišče nudi dovolj globine za premik s tovorom, lahko tudi skozi zavito stopnišče pridete tudi z goseničarjem Zonzini. Goseničar zavija sam s pomočjo neodvisnega pogona obeh gosenic.

Kako poteka polnjenje baterije?

220V ali 12V

Za dolgo življenjsko dobo je baterijo potrebno polniti sproti. Najbolje je, da baterije nikoli ne izpraznite popolnoma, vendar po vsaki uporabi goseničarja, baterijo dopolnite. Tudi ob neuporabi, je za dolgo življenjsko dobo baterijo priporočljivo vsakih deset dni napolniti.

Kako goseničar s tovorom naložimo v vozilo?

Lahka aluminijasta klančina

Zonzini ob nakupu goseničarja ponuja ugodno izbiro aluminijaste klančine za dostavno vozilo, ki ima dovolj širine za varen vzpon goseničarja in tovora v kombi. Goseničar se skozi klančino, enako kot skozi stopnišče, povzpne z gosenicami.

Kako tovor naložimo na nakladalno ploščo?

Klančina ali dvižni mehanizem

Na voljo sta dve odlični rešitvi. Za tovore brez koles je na voljo dvižni mehanizem, ki tovor dvigne vertikalno in nato goseničar pomaknete pod tovor ter ga spustite na nakladalno ploščo. Za predmete na kolesih je na voljo posebna plošča, ki ima integrirani dve izvlečni aluminijasti klančini.

Kako Zonzini vozimo po ravnem?

Kolesa ali gosenice

Tako Domino kot Skipper lahko vozimo po gosenicah tudi po ravnih površinah, tako znotraj kot zunaj. Stabilnost bo goseničar med vožnjo uravnaval sam s pomočjo naklona nakladalne plošče. Na voljo so sicer tudi dodatna kolesa za vožnjo po kolesih v naklonu.