STOPNIŠČNI GOSENIČAR - ZONZINI

Še vedno fizično dvigujete in premikate tovor skozi stopnice?

Tudi v vašemu podjetju še vedno ročno premikate sefe in jih s pomočjo trakov dvigujete stopnico za stopnico? Morda ste le korak od drage nezgode.

Imate na sicer preprosti dostavi, več zaposlenih le zato, da prinesejo tovor skozi stopnice?

Pogosto fizično dvigovanje in prenašanje težkih bremen skozi stopnice, povzroča vašemu podjetju neželeno fluktuacijo, ko je že tako težko najti kakovosten in zanesljiv kader?

Namesto plačevanja dodatnih zaposlenih na dostavi ter stroškov bolniških odsotnosti, investirajte v profesionalni stopniščni goseničar Zonzini in vašim strankam izkažite vašo profesionalnost.

Hibrid
goseničar - vzpenjalnik

Financiranje že za 148,28€ / mesec

Hibrid
goseničar - vzpenjalnik

Financiranje že za 158,90€ / mesec

Hibrid goseničar - vzpenjalnik,
vertikalni dvosmerni dvig

Financiranje že za 169,53€ / mesec

Hibrid goseničar - vzpenjalnik,
vertikalni dvosmerni dvig

Financiranje že za 180,16€ / mesec

Tovor
pokončno

Financiranje že za 196,37€ / mesec

Tovor
pokončno

Financiranje že za 207,00€ / mesec

Tovor
pokončno

Financiranje že za 222,94€ / mesec

Tovor pokončno,
stabilizacijska kolesa

Financiranje že za 235,97€ / mesec

Tovor pokončno,
stabilizacijska kolesa

Financiranje že za 249,25€ / mesec

Tovor pokončno,
stabilizacijska kolesa

Financiranje že za 262,54€ / mesec

Tovor
ležeče

Financiranje že za 212,32€ / mesec

Tovor
ležeče

Financiranje že za 225,60€ / mesec

Primeri uporabe

Strežniki, sodi, gradbeništvo, fitnes naprave, škatle in paketi, pohištvo, stavbno pohištvo, peči in kamini, baterije in generatorji, kipi in spomeniki, umetniška dela, igralni avtomati, kompresorji, bojlerji in zalogovniki, krste, industrijski električni stroji, ogrevalna tehnika, hladilna tehnika, lonci in rastline, keramika, dvižne naprave, fotokopirni stroji, medicinska oprema, gasilska oprema, sefi, kuhinje in kuhinjski pulti, prodajni avtomati

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je glavna prednost goseničarja Zonzini?
Najlažja selitev
Samodejno pomikanje skozi stopnišča s pomočjo gosenic, vsa teža je na goseničarju, vi ga le upravljate. Model Domino Automatic nudi edinstveno horizontalno pozicijo ves čas selitve, zato je ta izbira zelo primerna za profesionalne kopirne stroje ipd.
Ali gumirane gosenice lahko poškodujejo stopnice?
Gosenice so mehke
Protizdrsne gosenice so iz trpežne mehke gume, ki nudi zanesljiv oprijem in ne poškoduje stopnic. Vsaka gosenica je zaradi svoje dolžine vedno na dveh oziroma treh stopnicah in tako se teža tovora enakomerno porazdeli.
Ali je upravljanje z goseničarjem zahtevno?
Enostavno in varno
Delovanje goseničarja Zonzini je avtomatizirano. Vsaka gosenica ima svoj električen motor. Tako gosenici delujeta med seboj neodvisno in posledično goseničar na tak način tudi zavija. Goseničar upravljate preko Joystick ročice, vso težo nosi goseničar Zonzini sam.
Lahko Goseničar Zonzini uporabljamo na zavitih stopniščih?
Lahko, goseničar zavija sam
V kolikor zavito stopnišče nudi dovolj globine za premik s tovorom, lahko tudi skozi zavito stopnišče pridete tudi z goseničarjem Zonzini. Goseničar zavija sam s pomočjo neodvisnega pogona obeh gosenic.
Kako poteka polnjenje baterije?
220V ali 12V
Za dolgo življenjsko dobo je baterijo potrebno polniti sproti. Najbolje je, da baterije nikoli ne izpraznite popolnoma, vendar po vsaki uporabi goseničarja, baterijo dopolnite. Tudi ob neuporabi, je za dolgo življenjsko dobo baterijo priporočljivo vsakih deset dni napolniti.
Kako goseničar s tovorom naložimo v vozilo?
Lahka aluminijasta klančina
Zonzini ob nakupu goseničarja ponuja ugodno izbiro aluminijaste klančine za dostavno vozilo, ki ima dovolj širine za varen vzpon goseničarja in tovora v kombi. Goseničar se skozi klančino, enako kot skozi stopnišče, povzpne z gosenicami.
Kako tovor naložimo na nakladalno ploščo?
Klančina ali dvižni mehanizem
Na voljo sta dve odlični rešitvi. Za tovore brez koles je na voljo dvižni mehanizem, ki tovor dvigne vertikalno in nato goseničar pomaknete pod tovor ter ga spustite na nakladalno ploščo. Za predmete na kolesih je na voljo posebna plošča, ki ima integrirani dve izvlečni aluminijasti klančini.
Kako Zonzini vozimo po ravnem?
Kolesa ali gosenice
Tako Domino kot Skipper lahko vozimo po gosenicah tudi po ravnih površinah, tako znotraj kot zunaj. Stabilnost bo goseničar med vožnjo uravnaval sam s pomočjo naklona nakladalne plošče. Na voljo so sicer tudi dodatna kolesa za vožnjo po kolesih v naklonu.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
POŠLJI POVPRAŠEVANJE