STOPNIŠČNI GOSENIČAR

Zonzini Skipper Plasmoid 160

Vrhunski italijanski stopniščni goseničar Zonzini Skipper Plasmoid 160 za visoke oziroma daljše predmete ter prenos tovora v ležečemu položaju: stopniščni goseničar se samodejno pomika skozi stopnice. Celotno težo vašega tovora premika sam, vi skrbite le za upravljanje preko joystick ročice. Samodejno prilagajanje naklona tovorne plošče in zanesljiva stabilnost na stopnicah vam bo omogočilo zares enostavne premika tovora skozi stopnice. Modeli Stabilized imajo še dodatna pogonska kolesa in program za enostaven prehod v naklon.

Pomik skozi stopnice

Vsaka gumirana gosenica ima svoj elektromotor, zato goseničar preprosto pomikate v vse smeri. Joystick ročica omogoča izredno natančne in počasne premike, kjer ni veliko prostora. Gosenici sta nedrseči in ne poškodujeta notranjih talnih oblog. Stopniščni goseničar lahko sredi stopnišča tudi ustavite ali spremenite smer.

Ležeči položaj tovora in samodejno prilagajanje naklona

Samodejno prilagajanje tovorne plošče olajša prehode z etaže na stopnišče in s stopnišča na etažo. Stopniščni goseničar Zonzini sam skrbi za varen naklon tovora, da ohranite stabilnost in se pomikate varno. Skipper je namenjen prenosu tovora v ležečemu položaju – za dolge oziroma visoke tovore, ki so lahko v naklonu. Hkrati vam bo to omogočilo tudi enostaven pomik skozi nizke prehode, saj boste imeli tovor skoraj povsem v ležeči poziciji na gosenicah. Joystick za upravljanje ima dolg raztegljiv kabel, zato boste lahko poleg ležečega tovora stali in enostavno pomikali goseničar brez napora in sklanjanja. Kadarkoli lahko preklopite v Ročni režim in sami prilagajate naklon tovora. Tovorna plošča je tudi višinsko nastavljiva do višine 180 mm nad tlemi.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Skipper 160

Kapaciteta dviga

160 Kg

Višina (nastavljivo)

1269 – 2151 mm

Širina

491 mm

Globina brez plošče

279 mm

Tovorna plošča (š * g)

397*250 mm

Večja tov. plošča (š * g)

397*500 mm

Teža brez baterije

89 Kg

Teža stand. baterije

17 Kg

Teža Lithium baterije

6 Kg

Hitrost

5 s / meter

Standardna baterija

1000 stopnic

Lithium baterija

3000 stopnic

Delovna površina

Obrat 360 stopinj

Zaščita

IP54

Standardna oprema

Samodejni polnilec, zatezni trak, standardni paket baterij, standardna tovorna plošča

Številni dodatki

Vaš stopniščni goseničar Zonzini Skipper Plasmoid je lahko opremljen tako, da bo idealen ravno za vaš tovor: razširljiva tovorna plošča za tovor večjih dimenzij, razširljiva tovorna plošča za tiskalne naprave z izvlečnima klančninama za pomik tiskalnega stroja na tovorno ploščo, nastavek za stavbno pohištvo, tovorna plošča s kolesi za vožnjo po ravnih tleh, platforma s kolesi za hitrejšo vožnjo po ravnih tleh in z manjšim naklonom za direkten vzpon goseničarja s platforme na prvo stopnico, platforma na kolesih s povečanim naklonom za vzpon goseničarja v dostavno vozilo ali za dvig goseničarja pri montažah vašega tovora, dodatna hrbtna kolesa za vožnjo stopniščnega goseničarja na hrbtišču – za pomik goseničarja in tovora v nižjih dostavnih vozilih, aluminijasta klančina za vzpon v dostavno vozilo, dodatna Lithium baterija, 12V pretvornik za polnjenje baterije v dostavnemu vozilu.

Primeri uporabe

Zalogovniki toplotnih črpalk, toplotne črpalke, peči, sefi, požarne omare, okna, vrata, okvirji vrat, velike jeklenke s tehničnim plinom, iverne plošče, leseni elementi, hladilne omare, pohištvo, nagrobni spomeniki, kamniti pulti.

Financiranje že za 212,32€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.