STOPNIŠČNI GOSENIČAR

Zonzini Domino Plasmoid 160

Vrhunski italijanski stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid 160 bo vaš transport skozi stopnišča povsem razbremenil: stopniščni goseničar se samodejno pomika skozi stopnice. Celotno težo vašega tovora premika sam, vi skrbite le za upravljanje preko joystick ročice. Samodejno prilagajanje naklona tovorne plošče in zanesljiva stabilnost na stopnicah vam bo omogočilo zares enostavne premika tovora skozi stopnice.

Pomik skozi stopnice

Vsaka gumirana gosenica ima svoj elektromotor, zato goseničar preprosto pomikate v vse smeri. Joystick ročica omogoča izredno natančne in počasne premike, kjer ni veliko prostora. Gosenici sta nedrseči in ne poškodujeta notranjih talnih oblog. Stopniščni goseničar lahko sredi stopnišča tudi ustavite ali spremenite smer.

Tovorna plošča s samodejnim prilagajanjem naklona

Samodejno prilagajanje tovorne plošče olajša prehode z etaže na stopnišče in s stopnišča na etažo. Stopniščni goseničar Zonzini sam skrbi za varen naklon tovora, da ohranite stabilnost in se pomikate varno. Tovorna plošča bo tako vedno v skoraj horizontali poziciji – idealno za prenos tiskalnih naprav in ostalega tovora, kjer nagibanje ni zaželeno. Kadarkoli lahko preklopite tudi v Ročni režim in sami prilagajate naklon tovorne plošče.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Domino 160

Kapaciteta dviga

160 kg

Dolžina

950 mm

Širina

536 mm

Najmanjša višina

1142 mm

Tovorna plošča (š * d)

500*620 mm

Razširjena plošča (š * d)

800*620 mm

Teža brez baterije

79 Kg

Teža stand. baterije

17 Kg

Teža Lithium baterije

6 Kg

Hitrost

5 s / meter

Standardna baterija

1000 stopnic

Lithium baterija

3000 stopnic

Delovna površina

Obrat 360 stopinj

Zaščita

IP54

Standardna oprema

Samodejni polnilec, zatezni trak, standardni paket baterij, standardna tovorna plošča

Številni dodatki

Vaš stopniščni goseničar Zonzini Domino Plasmoid je lahko opremljen tako, da bo idealen ravno za vaš tovor: razširljiva tovorna plošča za tovor večjih dimenzij, razširljiva tovorna plošča za tiskalne naprave z izvlečnima klančninama za pomik tiskalnega stroja na tovorno ploščo, nastavek za stavbno pohištvo, tovorna plošča s kolesi za vožnjo po ravnih tleh, platforma s kolesi za hitrejšo vožnjo po ravnih tleh in z manjšim naklonom za direkten vzpon goseničarja s platforme na prvo stopnico, platforma na kolesih s povečanim naklonom za vzpon goseničarja v dostavno vozilo ali za dvig goseničarja pri montažah vašega tovora, dodatna hrbtna kolesa za vožnjo stopniščnega goseničarja na hrbtišču – za pomik goseničarja in tovora v nižjih dostavnih vozilih, aluminijasta klančina za vzpon v dostavno vozilo, dodatna Lithium baterija, 12V pretvornik za polnjenje baterije v dostavnemu vozilu.

Primeri uporabe

Pralni stroji, sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki, sefi, gostinska oprema, peči, konvektomati, kavni aparati, vakuum stroji, pohištvo, plinske jeklenke, škatle, paketi, vreče, tiskalniki, kopirni stroji, orodja, keramika, lepila, cement, kosi betona, raztreseni tovor v zabojih.

Financiranje že za 196,37€ / mesec

Vse naše izdelke dostavimo na vaš poslovni naslov, kjer z vami opravimo kratko izobraževanje o njihovem delovanju in uporabi.