Multi Trolley AB

MULTI TROLLEY

Multi Trolley ima nastavljive horizontalne palice in kolesa, ki jih ob nakladanju blokiramo. Kosovno pohištvo moramo praviloma skozi vrata nesti v ležečem položaju, za kar sta potrebni dve osebi. Multi Trolley ima zato sistem, da voziček prevrnemo in zapnemo na del pohištva, ob obračanju zablokiramo kolesa in tako imamo pohištvo v ležečem položaju varno na vozičku. V takšni poziciji lahko pridemo skozi vrata in hodnike.

Na voljo v dveh različicah, Multi Trolley Standard 6.0 in Multi Trolley Worker 6.0. Nosilnost 250 kg. Proizvajalec življenjsko dobo, ob vsakodnevni intenzivni uporabi, ocenjuje na 3 do 5 let.

ZADOVOLJNE STRANKE

Ena oseba lahko opravi delo, za katero sta bili prej potrebni dve osebi. Tako lahko prihranite denar z učinkovitejšim potekom dela, saj druga oseba že opravlja naslednjo nalogo in delo poteka hitreje. Z Multi Trolley so premiki velikih predmetov enostavni, prav tako se zmanjša možnost poškodb zaposlenih ali tovora.

SKRB ZA VARNOST

Multi Trolley priporočajo organizacije za varnost pri delu (kot na primer Švedski EHSS). Produkt ustreza EU direktivi za varno opremo (90/269/EEC). Z uporabo profesionalnih selitvenih vozičkov boste zmanjšali tveganje poškodb pri delu in zmanjšali delež bolniških odsotnosti zaposlenih.

VEČJA PROFITABILNOST

Z uporabo Multi Trolley selitvenih vozičkov boste izboljšali vaše poslovanje. Izognili se boste nepotrebnim poškodbam med dostavami stavbnega pohištva, sedežnih garnitur, notranjega pohištva. Vaše stranke bodo cenile vašo profesionalnost, ki jo izkazujete z vlaganjem v vrhunsko opremo in posledično izboljšujete delovne pogoje.

PRIMERI UPORABE

Multi Trolley olajša delo:

PRIMERI UPORABE

Multi Trolley olajša delo:

Selitve
kosovnega pohištva

Vnos
stavbnega pohištva

Sedežne
garniture

Dostava
stekla

Adaptacije
stanovanj

Multi Trolley

EDINSTVENI SELITVENI VOZIČEK

Stavbno pohištvo, sedežne garniture in notranje pohištvo je potrebno nositi skozi vrata, hodnike in dvigala v ležečem položaju, za kar sta potrebni dve osebi. Multi Trolley je nastal prav zaradi takšne situacije: ustvarili so voziček, ki tovor postavi v ležeč položaj in ga tako le ena oseba pripelje v prostor. Zaradi 360° obrata koles je enostaven za manevriranje.

Selitveni voziček
Play Video

FINANCIRANJE BREZ POLOGA

Multi Trolley voziček je lahko vaš preko GrenkeLeasing

za 17€ / mesec

Izračun je informativne narave, za točen izračun nas kontaktirajte.

PREDSTAVITEV MODELOV

Obe izvedenki nudita nosilnost kar 250 kg.

VAS ZANIMA BREZPLAČNA PREDSTAVITEV?

KONTAKTIRAJTE NAS