• innolift

made-in-finland

Frendix Innolift IXL500/1250

 

Samonakladalni viličar Innolift IXL500/1250 je primeren za višje kombije in nižje tovornjake, hkrati pa je uporaben tudi v skladiščih. Edini paletni viličar, ki poleg tovora dvigne na vozilo tudi sebe. Nakladalna ploščad ali dvižna rampa in paletni viličar v enem.

Innolift IXL500/1250 dvigne z električnim dvigom 500 kg, 125 cm visoko (nakladalna višina 115 cm). Akumulator lahko polnite tudi med vožnjo (12V).

Primeren je za višja dostavna vozila: kombi furgon višine H2 in več, kombi s kesonom, nižji tovornjaki.

Prednosti takšnega viličarja: original proizvod: najmanjša lastna teža – najmanjši odvzem nosilnosti vozila, v vozilu je nepremično parkiran, ohišje zavzame le 35 cm prostora, uporaben je tudi v skladišču, prestavljate ga med vsemi primernimi vozili, ki jih imate, tovor pa razložite tudi s prikolice. Ko potrebujete popolnoma neobremenjeno vozilo, Innolift pustite v skladišču, saj ni fiksiran na vozilo.

  • najnižja višina šasije: 1700 mm
  • najvišja višina šasije: 2800 mm
  • električni dvig in spust vilic
  • višina prostega dviga: 1260 mm
  • nakladalna višina dviga: 1150 mm
  • lastna teža: 190 kg
  • nosilnost: 500 kg
  • kolesa: poliuretan, Blickle
  • za dostavna vozila: kombi furgon H2, H3, kombi cerada

PRIROČNO

Innolift se sam dvigne na vozilo in v vozilu zavzame le 35 cm prostora, saj ostane varno, nepremično parkiran pod tovorom. S tem ste izgubili le od 170 do 190 kg nosilnosti vozila. Vgrajeni 44Ah akumulator lahko polnite tudi med vožnjo v vozilu (12V).

UGODNO

Z nakupom le ene dodatne naprave, ena oseba naredi celotno dostavo od naklada do razklada. Brez izposojanja, čakanja in plačevanja viličarjev ali plačevanja dodatnih oseb za naklad/razklad. V nasprotju z drugimi dvižnimi sistemi, Innolift lahko prestavljate med vsemi ustreznimi vozili. Innolift predstavlja cenejšo, hitrejšo in neodvisno dostavo.

HITRO

Innolift se v vozilo naloži v le 20 sekundah. S hitrim polnilcem akumulator napolnite v 20 minutah, možno pa je polniti tudi z avtopolnilcem v vozilu med vožnjo (12V).

MOBILNO

Samonakladalni viličar Innolift vam zagotavlja popolno prilagodljivost. Ker Innolift ni fiksiran na vozilo, ga lahko prestavite na ostala vozila. Če imate prikolico, lahko tovor in viličar naložite na prikolico. Kadar potrebujete prazno in neobremenjeno vozilo, Innolift pustite v skladišču.

KVALITETNO

Innolift je proizveden na Finskem, proizvajalec Frendix Oy, patent št. EP 0 553 086 B1. Vsak viličar je ob zaključku proizvodnega procesa pregledan in testiran. V 15 letih obstoja so viličarji dokazali svojo vzdržljivost. Vzdrževanje viličarja je nezahtevno in ugodno. Innolift je Skandinavska kakovost.

ZA VSAK DOSTAVNIK

Na voljo v petih različnih velikostih: za osebne dostavnike, za kombije z nižjo in višjo oddaljenostjo od tal, za tovornjake ter po naročilu z nakladalno višino dviga 130 cm. Nakladalna višina dviga serijskih modelov Innolift je od 60 do 115 centimetrov, dodatno tudi 130 cm. Z Innolift izgubite manj kot 195 kg nosilnosti vašega dostavnika.