• Samonakladalni viličar Innolift IL1000.1000 peleti za ogrevanje

made-in-finland

Frendix Innolift IL1000/1000

 

Nosilnost 1000 kg: samonakladalni viličar Innolift IL1000/1000 je edini produkt na trgu, ki ga lahko vzamete s seboj na dostavo in vam omogoča razklad 1000 kg težkega tovora z dostavnega vozila skupne mase do 3,5t. Močnejša izvedba modela IL, s širšo šasijo in z močnejšim dvižnim mehanizmom, vam omogoča razklad peletov za ogrevanje, keramike, surovin, maziv in strojev težkih 1000 kg (v dimenzijah Euro palete), pri strankah, kjer nimajo viličarja in je dostop preozek za tovornjak. Ob tem vzame Innolift IL1000/1000 le 245 kg nosilnosti vozilu, tako ne presežete nosilnosti vašega dostavnega vozila.

Innolift IL1000/1000 je primeren za kombije z višjo oddaljenostjo od tal, hkrati pa je uporaben tudi v skladiščih. Edini paletni viličar, ki poleg tovora dvigne na vozilo tudi sebe. Nakladalna ploščad ali dvižna rampa in paletni viličar v enem.

Model IL1000/1000 dvigne z električnim dvigom 1000 kg, 100 cm visoko (nakladalna višina 90 cm). Akumulator lahko polnite tudi med vožnjo v vozilu (12V).

Primeren je za vozila z notranjo višino H1 in več: Citroen Jumper, Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Renault Master, Opel Movano, Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter, VW Crafter, Iveco Daily in podobne.

Prednosti takšnega viličarja: original proizvod: najmanjša lastna teža – najmanjši odvzem nosilnosti vozila, v vozilu je nepremično parkiran, ohišje zavzame le 35 cm prostora, uporaben je tudi v skladišču, prestavljate ga med vsemi primernimi vozili, ki jih imate, tovor pa razložite tudi s prikolice. Ko potrebujete popolnoma neobremenjeno vozilo, Innolift pustite v skladišču, saj ni fiksiran na vozilo.

  • najnižja višina šasije: 1400 mm
  • najvišja višina šasije: 2300 mm
  • električni dvig in spust vilic
  • višina prostega dviga: 1010 mm
  • nakladalna višina dviga: 900 mm (spodnji rob Euro palete)
  • lastna teža: 245 kg
  • nosilnost: 1000 kg
  • kolesa: poliuretan, Blickle
  • za dostavna vozila: kombi furgon H2, H3

PRIROČNO

Innolift se sam dvigne na vozilo in v vozilu zavzame le 35 cm prostora, saj ostane varno, nepremično parkiran pod tovorom. S tem ste izgubili le od 170 do 190 kg nosilnosti vozila. Vgrajeni 44Ah akumulator lahko polnite tudi med vožnjo v vozilu (12V).

UGODNO

Z nakupom le ene dodatne naprave, ena oseba naredi celotno dostavo od naklada do razklada. Brez izposojanja, čakanja in plačevanja viličarjev ali plačevanja dodatnih oseb za naklad/razklad. V nasprotju z drugimi dvižnimi sistemi, Innolift lahko prestavljate med vsemi ustreznimi vozili. Innolift predstavlja cenejšo, hitrejšo in neodvisno dostavo.

HITRO

Innolift se v vozilo naloži v le 20 sekundah. S hitrim polnilcem akumulator napolnite v 20 minutah, možno pa je polniti tudi z avtopolnilcem v vozilu med vožnjo (12V).

MOBILNO

Samonakladalni viličar Innolift vam zagotavlja popolno prilagodljivost. Ker Innolift ni fiksiran na vozilo, ga lahko prestavite na ostala vozila. Če imate prikolico, lahko tovor in viličar naložite na prikolico. Kadar potrebujete prazno in neobremenjeno vozilo, Innolift pustite v skladišču.

KVALITETNO

Innolift je proizveden na Finskem, proizvajalec Frendix Oy, patent št. EP 0 553 086 B1. Vsak viličar je ob zaključku proizvodnega procesa pregledan in testiran. V 15 letih obstoja so viličarji dokazali svojo vzdržljivost. Vzdrževanje viličarja je nezahtevno in ugodno. Innolift je Skandinavska kakovost.

ZA VSAK DOSTAVNIK

Na voljo v petih različnih velikostih: za osebne dostavnike, za kombije z nižjo in višjo oddaljenostjo od tal, za tovornjake ter po naročilu z nakladalno višino dviga 130 cm. Nakladalna višina dviga serijskih modelov Innolift je od 60 do 115 centimetrov, dodatno tudi 130 cm. Z Innolift izgubite manj kot 195 kg nosilnosti vašega dostavnika.