• innolift

made-in-finland

Frendix Innolift IXL400/1400

 

Najvišji samonakladalni viličar Innolift v ponudbi za višja tovorna vozila: ta izvedenka ponuja 400 kg kapacitete dviga, z višino dviga 140 cm, oziroma nakladalno višino 130 cm (spodnji rob Euro palete). Samonakladalni viličar se sam dvigne in naloži na vozilo skupaj s tovorom. Med vožnjo ostane varno parkiran na vilicah. Akumulator lahko polnite tudi med vožnjo v vozilu (12V). Viličar je varen za uporabo, ob razkladanju ga na robu vozila zaustavijo gumijaste blokade, tako se vam viličar ob pravilni uporabi ne more odpeljati z vozila.

Primeren je za višja dostavna vozila s kesonom, tovornjake in visoke prikolice, hkrati pa vam ponuja tudi dvig tovora v skladiščih na rampe. 

Originalni proizvod: najmanjša lastna teža – najmanjši odvzem nosilnosti vozila.

.

  • najnižja višina šasije: 1850 mm
  • najvišja višina šasije: 2950 mm
  • električni dvig in spust vilic
  • višina prostega dviga: 1400 mm
  • nakladalna višina dviga: 1300 mm (spodnji rob Euro palete)
  • lastna teža: 195 kg
  • nosilnost: 400 kg
  • kolesa: poliuretan, Blickle
  • za tovorna vozila: tovornjaki, prikolice, povišani kombiji

PRIROČNO

Innolift se sam dvigne na vozilo in v vozilu zavzame le 35 cm prostora, saj ostane varno, nepremično parkiran pod tovorom. S tem ste izgubili le od 170 do 190 kg nosilnosti vozila. Vgrajeni 44Ah akumulator lahko polnite tudi med vožnjo v vozilu (12V).

UGODNO

Z nakupom le ene dodatne naprave, ena oseba naredi celotno dostavo od naklada do razklada. Brez izposojanja, čakanja in plačevanja viličarjev ali plačevanja dodatnih oseb za naklad/razklad. V nasprotju z drugimi dvižnimi sistemi, Innolift lahko prestavljate med vsemi ustreznimi vozili. Innolift predstavlja cenejšo, hitrejšo in neodvisno dostavo.

HITRO

Innolift se v vozilo naloži v le 20 sekundah. S hitrim polnilcem akumulator napolnite v 20 minutah, možno pa je polniti tudi z avtopolnilcem v vozilu med vožnjo (12V).

MOBILNO

Samonakladalni viličar Innolift vam zagotavlja popolno prilagodljivost. Ker Innolift ni fiksiran na vozilo, ga lahko prestavite na ostala vozila. Če imate prikolico, lahko tovor in viličar naložite na prikolico. Kadar potrebujete prazno in neobremenjeno vozilo, Innolift pustite v skladišču.

KVALITETNO

Innolift je proizveden na Finskem, proizvajalec Frendix Oy, patent št. EP 0 553 086 B1. Vsak viličar je ob zaključku proizvodnega procesa pregledan in testiran. V 15 letih obstoja so viličarji dokazali svojo vzdržljivost. Vzdrževanje viličarja je nezahtevno in ugodno. Innolift je Skandinavska kakovost.

ZA VSAK DOSTAVNIK

Na voljo v petih različnih velikostih: za osebne dostavnike, za kombije z nižjo in višjo oddaljenostjo od tal, za tovornjake ter po naročilu z nakladalno višino dviga 130 cm. Nakladalna višina dviga serijskih modelov Innolift je od 60 do 115 centimetrov, dodatno tudi 130 cm. Z Innolift izgubite manj kot 195 kg nosilnosti vašega dostavnika.