Z višjimi ročaji za prenos visokih predmetov

Prikaz vseh opisanih funkcij:

ComfortStep

Prenos tovora z udobjem in malo tresljaji
Patentirani sistem ComfortStep je revolucionarna rešitev za stopniščna vzpenjalca CC160 in CC200. Zahvaljujoč zelo nežnemu spustu na naslednjo stopnico, poteka transport tovora izjemno udobno in z le malo tresljaji. ComfortStep je standardna oprema in deluje tako v načinu SingleStep kot tudi v načinu z brezstopenjskim vzpenjanjem.

 

SingleStep

SingleStep je samodejna varnostna zavora, ki stopniščni vzpenjalnik zaustavi na vsaki stopnici, tako imate popoln nadzor nad premikanjem po stopniščih. S samodejnim zaustavljanjem na vsaki stopnici, vam ta funkcija omogoča tudi pozicijske popravke na stopnici, saj se vsakič, ko se s kolesom pripeljete do roba stopnice, CargoMaster sam zaustavi. Funkcija SingleStep je standardna in se jo lahko kadarkoli izklopi.

 …….

Brezstopenjsko prilagajanje hitrosti

Stopniščni vzpenjalnik CargoMaster je opremljen z večfunkcijskim prikazovalnikom, ki vam sporoča natančno stanje baterije in omogoča nadzor nad funkcijama ComfortStep in SingleStep. Poleg tega lahko tudi brezstopenjsko prilagajte hitrost vzpona in spusta skozi stopnišča. Hitrost je možno prilagajati kadarkoli z vrtljivim gumbom, tudi med vzpenjanjem. Tako imate popoln nadzor nad premikanjem tovora po stopnicah.

.

Samodejna zavora

Vsi CargoMaster stopniščni vzpenjalniki so serijsko opremljeni z mehansko varnostno zavoro, ki vas zaustavi na robu vsake stopnice. Ko pripeljete do roba, majhna kolesca že zapeljejo s stopnice in tako mehansko sprožijo gumijasto zavoro, ki vas na robu stopnice zaustavi. Ta zavora se lahko tudi dvigne, da vas ne ovira pri vožnji po ravnem terenu z večjim naklonom stopniščnega vzpenjalca. Stopniščni vzpenjalnik model C400 ima zaradi velike nosilnosti tudi električno zavoro, ki dodatno blokira še glavna kolesa.