NOVO: Innolift s 1000 kg nosilnosti

Na voljo je novi, najmočnejši samonakladalni viličar Innolift, s širšo šasijo in močnejšim dvižnim mehanizmom. Model IL1000.1000 nudi 1000 kg nosilnosti, primeren je za dostavna vozila kombi furgon, H2 in H3 izvedbe. To je edini produkt na trgu, ki z dostavnega vozila skupne mase do 3,5t, razloži 1000 kg težak tovor in ga lahko vzamete s…

Details

Hitro zaključena večja dobava Innolift

Pošti Slovenije smo dobavili večje število samonakladalnih viličarjev Innolift za uporabo na različnih dostavnih vozilih. Zelo kakovosten viličar iz Finske, naša odločnost, odzivnost in zanesljiva servisna podpora se odražajo v številnih referencah zadovoljnih uporabnikov Innolifta.

Storitve s CargoMaster in Innolift

Prenos kompresorja klimatske naprave iz skladišča do naročnika smo opravili s samonakladalnim viličarjem Innolift, vnos v stavbo in na streho pa s stopniščim vzpenjalnikom CargoMaster CC200. Prodaja, najem, storitve.

Innolift na zalogi

Samonakladalni viličar Innolift je na zalogi pri nas in dobavljiv takoj. Innolift vam nudi samostojno in hitro dostavo z lastnim nakladom in razkladom tovora pri strankah, hkrati pa vam odvzame najmanj nosilnosti vozila: od 170 kg do 190 kg.

Stopniščni vzpenjalnik na selitvi

Z vami delimo utrinek s selitve, profesionalni stopniščni vzpenjalnik CargoMaster, model CC200; na sliki skozi stopnice seli pralni stroj. Vsa bela tehnika je bila s stopniščnim vzpenjalnikom na kombi naložena s samonakladalnim viličarjem Innolift. Tako smo dobili popolno rešitev natovarjanja v vozilo in prenosa tovora skozi stopnišče. Transportna oprema vam zagotovo močno olajša delo in…

Details

Stopniščni vzpenjalec CargoMaster A142

Dobavili smo prve tri stopniščne vzpenjalce, serije A142. Ta model je prilagojen posebej za manipulacijo bele tehnike in večjih gospodinjskih aparatov. Poleg so tudi jeklene stopnice za premik tovora z vozila, tako celotno dostavo opravi ena oseba samostojno.